Handsker

0

Når du arbejder som dørmand eller vagt, så kan du blive udsat for lidt af hvert. To arbejdsdage er sjældent ens, og nye problematikker opstår. Det er din opgave at løse disse problematikker. I udførelsen af dit arbejde, er det vigtigt at du passer på dig selv, ikke blot i form af skud- eller stiksikker vest. Der findes en række andre muligheder for at beskytte sig, og herunder vil en af disse bliver gennemgået og forklaret.

Det drejer sig om handsker som er snitsikre. Det lyder måske knap så vigtigt sammenlignet med eksempelvis en skud-eller stiksikker vest, men det bør ikke undervurderes. Prøv eksempelvis at tænk på hvor vigtige dine hænder er, og hvor mange af dagligdagens opgaver som du benytter dine hænder til. Dagligdagsting som at køre bil, at lave mad eller skrive på computer bliver langt mere besværligt, hvis du mangler en eller flere fingre eller har skadet dine hænder. Derfor skal du naturligvis også beskytte dine hænder.

Snitsikre handsker

Der findes gode muligheder for at beskytte, eksempelvis snitsikre handsker, som gør at du undgår at stikke eller skære dig på eksempelvise glasskår, knive eller andre skarpe genstande.

Snitsikre handsker giver dig en optimal beskyttelse af dine hænder, mod knive og skarpe genstande som eksempelvis flasker. Handskerne giver dig den bedst mulige beskyttelse i sådanne situationer og er et brugbart redskab i beskyttelsen af sig selv på jobbet.

Snitsikre handsker kan være anvendelige for både vagter, dørmænd, politi eller militærfolk. I disse stillinger kan der forekomme situationer hvor behovet for beskyttelse af hænderne, er til stede.

Kvalitets produkt

Når du skal vælge snitsikre handsker, er det naturligvis vigtigt at være opmærksom på at de er testet. Det er din sikkerhed det gælder, så sørg altid for, at produktet er gennemtestet. Derudover er det vigtigt, at materialet er slidstærkt og holdbart, samt at komforten er i top. Dertil kan der være ekstra features, som eksempelvis at man kan betjene sin mobiltelefon med handsken på.

Ønsker du, at se nærmere på snitsikre handsker og vide mere kan du klikke her.

Udsatte områder på kroppen

Det er vigtigt, at beskytte sig de steder på kroppen hvor man er mest udsat. En del af disse områder er beskyttet ved brug af skud-eller stiksikker vest. Her er der blandt andet tale om hjertet og vitale organer i maveregionen. I denne sammenhæng glemmer man oftest område, som eksempelvis armhulen, hvor et enkelt snit med en kniv kan ramme pulsåren og slå dig ihjel på meget kort tid. Derfor er der udviklet snitsikre trøjer, som dækker dig indenfor samme område som en almindelig sweatshirt. Denne type af snitsikre trøjer beskytter dig altså uden for vestens områder, på steder som stadig er ekstremt udsat og sårbare overfor blandt andet skarpe genstande. Udover at dække den føromtalte armhule, så dækker den snitsikre trøje også områder som hals, skulder og arme hvor hverken en skud- eller stiksikker vest gør. Derfor kan den være et fremragende supplement til, at fuldende beskyttelsen af en selv. Samtidig kan den bære under en jakke eller trøjer, hvilket gør den mere eller mindre usynlig.

Du kan finde eksempler på en snitsikker trøje og læse meget mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here