Skudsikker vest

0

“Højrisiko job”

Som dørmand og vagt besidder man et såkaldt “højrisiko” job sammenlignet med et almindeligt kontorjob. Du opererer i et farligere miljø, hvor folk kan være påvirkede af alkohol eller stoffer, og derfor være utilregnelige.

Det er din opgave, at varetage andre menneskers sikkerhed og sørge for at tingene forløber fredeligt. For at du er i stand til dette, så kræver det at du først og fremmest beskytter dig selv, hvilket eksempelvis kan være i form af en skudsikker vest.

En skudsikker vest beskytter dig mod skud. Chancen for at blive udsat for førnævnte er større end folk tror, især hvis man arbejder som vagt eller dørmand, da man skal håndtere konflikter og uoverensstemmelser. Derfor giver en skud sikker vest en god beskyttelse og tryghed i jobbet.

Vigtigheden af at beskytte sig selv

Uden en skud- eller stiksikker vest vil du som dørmand være ekstremt udsat. Du vil være ubeskyttet og i overhængende risiko for, at komme til skade ved fysisk konfrontation. Selv ”bare” slag eller skub vil kunne skade din krop og organer. Derudover vil du naturligvis være ekstremt sårbar og i stor risiko for livstruende skader, ved eksempelvis knivstik eller slag med bat eksempelvis. Derfor kan det ikke understreges kraftigt nok, hvor afgørende og nødvendigt det er, at man som dørmand eller vagt beskytter sig selv. Det er dit liv og din førlighed det omhandler, og det er dig som ville skulle leve med konsekvenserne, hvis ikke du tager de nødvendige forholdsregler. Du arbejder i et højrisiko job, og den eneste der passer på dig er dig selv. Og for at du kan være til, at skabe et trygt og sikkert miljø for gæsterne, så skal du også selv føle dig sikker. Og det gør du først, når du ved at du er beskyttet og at dit udstyr er gennemtestet og af den rette kvalitet.

Herunder kan du læse mere om situationer, hvor en dørmand er blevet reddet fordi han brugte skudsikker vest på jobbet:

Dørmand reddet af skudsikkervest
Dørmand blev reddet af sin skudsikre vest
Dørmand på spillested reddet af skudsikkervest

Gennemtestet produkt – det er dit liv det handler om!

Det er vigtigt, at den skudsikre vest er gennemtestet og lever op til det du forventer. Derfor er det som kunde vigtigt, at opsøge og indsamle den nødvendige information når man køber en skudsikker vest. Det er dit liv som det drejer sig om, og derfor er det naturligvis ekstremt afgørende at produktet er testet korrekt, samt at kvaliteten er i top. 

Det kan være informationer om, hvilke våben vesten er resistent imod samt en størrelses guide, da det er vigtigt at vesten passer og hverken er for stor eller lille. Vesten skal sidde tæt til kroppen og skal som udgangspunkt gå til navlen, så dine vigtigste organer er dækket. Dertil opnår man også en større bevægelighed og kan stadig bukke sig i situationer hvor det er nødvendigt.

For at være sikker på, at vesten kan yde dig den ønskede beskyttelse, skal den være testet efter NIJ Standard 0101.06. Herunder kan er de 3 trusselsniveauer beskrevet kort.

  • NIJ Level IIA stopper 9mm FMJ RN & .40 S&W FMJ 
  • NIJ level II stopper 9mm FMJ RN & .357 Magnum
  • NIJ level IIIA stopper .357 SIG FMJ FN & .44 Magnum SJHP

Samtidig skal man også huske på, at en skudsikker vest nødvendigvis ikke er stiksikker. 

Køb din skudsikre vest her!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here